Äntligen!

Vet ni va?! Melvin kom hit för en stund sen och nu är anna (syster) och patrik (hennes man) på sjukhuset! :D Hon kände sig konstig i magen och fick värkar. Tänk att nu i denna stund kanske hon ligger där ocg försöker pressa ut en 3-4 kg bebis... Aj! Men tänk vilken lycka. Ska bli så himla kul, nu blir melvin storebror jag jag moster igen :D Åh, vill bara se och hålla den lilla. Hoppas allt kommer gå bra :) <33

Hade ingen bild på melvin som liten, men här är han lite mer än 1 år. :) Gullunge <33

Jag älskar dig <3


Kollade bilder från gran canaria, shit va kul vi hade! <3
Oj, nu måste jag skynda mig, ;) Men kolla va mycket inlägg de har blivit idag ;)

ÅH!

blir så jävla besviken på dig......
tack för inget, pucko!


......................

Hej!
Har inte bloggat på ett tag, de känns inte som att någon läser ;)
 Men tänkte att jag kunde skriva lite nu.

Kom precis hem från stan där jag träffade Jennifer som är en gammal barndoms kompis, vi hade så himla kul förut och idag när vi träffades så hade vi lika kul! :D Fikade och pratade om massa minnen <3 Hur mysigt som helst :)

Ikväll blir de party, ska bli sjukt kul!

Och nästa vecka åker klassen till björkö, de ska också bli sjukt kul! <3

Ha en trevlig kväll! :D

GLÖM INTE LJUDET!!


Gó morgon!

Hej!
Igår va jag på bio, såg batman filmen. Den var bra! :)
Idag ska jag träffa Erika i stan och köpa jeans och fika, mysigt! :)
Imorgon börjar skolan.....
Hej då!

.

Hallå!
Nu är jag hemma igen och bröllopet var så himla fint! Linda & Martin var verkligen jättefina :) Allt var verkligen super lyckat!

Orkar inte skriva så mycket, sov ju inte så mycket inatt så ska gå och lägga mig tidigt idag ;)

Och nu är de bara två dagar till skolan börjar igen! Hur ska man orka?!

Tjabs!


Bröllop!

Gó morron!
Idag är de sol ute! Ska åka till varberg om 2 timmar. Och sen är bröllopet klocken 4, ska bli jättekul! :) Vet bara inte hur jag ska göra med håret... Får se hur de blir ;)

Kvällen var rolig igår, men mycket väntan på alla. Träffade sandra så gick vi och träffade alla andra nästan med en gång, vi gick runt lite på avenyn. Kollade på indianer (sandra köpte deras skiva! :P) skulle kolla på killkören också, men dom försvann... dumt! Efter en stund tappade vi bort några som vi gick runt och väntade på hela kvällen och när vi till slut hittade dom stack vi till sonja. Trevligt! :) Var där en stund och sen tog vi spårvagnen hem! :) Hoppas alla hade en härlig kväll och får en underbar helg! :D

Puss<3


Melle-Pelle

Tjabba!
Nu passar jag Melvin, han sitter & kollar på Lady & Lufsen 2. Den är så himla mysig! :) Vi ska snart gå och leka på lekplatsen snart också och sen äta glass! ;) hehe!
Ikväll blir de kulturkalaset ( varför bytte man namn? Tycker de ska heta göteborgskalaset! ) med sandra. Kanska träffa några mer, får se hur de blir. :)
Tjabs!

En liten Melvin :)

Staden!

Hej!
Hemma från stan med den bästa nu. :) Hittade faktiskt en klänning! Toppen, så nu behöver jag inte tänka på det mer, kan lägga upp en bild på den kanske ;) I stan står göteborgs killkör & sjunger. Så jävla charmiga! :) De var dom som var med i Talang 2008 om någon vet de ;) hehe!
Nu ska vi äta hemma gjorda pannbiffar, MUMS! :D
<3

Lager 157

Hej!
Hemma igen nu från lager, de fanns inte så jätte mycket. Men köpte ett par skor, (som ja ska ha på brölloppet) 2 linnen och en klänning/tunika. Blev riktigt glad över skorna! :) Sen så körde ja enda från lager till göteborg! Gjorde min första omkörning ;) hihi! De gick riktigt bra.

Ikväll kanske de blir en sväng in till kulturkalaset, får se. :)

Ha en underbar kväll! Pusshej <3

Lägger in en bild på skorna!


P.S. i love you

Sitte här med tårar i ögonen, har precis kollat på p.s. i love you. Kan säga att filmen var jätte mysig! De kom väldigt många tårara ska jag säga ;) Men den är VERKLIGEN värd att se! :)
 
Imorn åker vi till lager 157, behöver köpa lite jeans och hitta en klänning till bröllopet! ;)

Tjabs
<3

panik!

Hej!
Börjar få lite små panik nu... Kusinen gifter sig på lördag och ja har inget att ha på mig! Bröllopet är i sommar tema och de finns bara höst kläder i affärena nu... Hittade jättefina klänningar på forever21.com men de tar ju säkert jättelång tid innan man får dom då. Jaja, de är bara att åka in till stan imorn igen & leta! ;D Hahaha!
Ha de bra!
<3


Slappdag!

Hej hopp!
Idag har ja bara slappat hela dagen, jävligt gött! Hyrde tre filmen förut som vi snart ska kolla på. Har även satt ihop min byrå som vi köpte på IKEA. De var faktiskt kul, så nu står den i mitt rum! ;)

Var har sommaren tagit vägen? De har ju regnat hela dagen, fattar inte!! Sol & värme kom tillbaka!

Nu blir de att kolla på antingen I an legend, (har redan sett den men den är ju skitbra!) berätta inte för någon eller Morgan Pålsson. Hehe!

Ha de gött!
Tjabs <3

RSS 2.0