Bio & stan med Erika

Hej!
Dagen spenderades först en stund i stan med erika och sedan gick vi på bio. Det blev mamma mia, den  var hur bra som helst! Rekomenderas verkligen att ses. :) De var en rolig dag detta. Nu ska jag fortsätta att kolla på one tree hill, som är jättebra just nu ;) hehe
Puss! <3

Tjabba

Hej!
Helgen har varit helt underbar! Massa sol och bad. Sen i söndags på kvällen så var de party hos sonja, de var jätte kul! Träffade alla som ja inte hade träffat på länge.
Sandra skulle följa med mig hem sen men vi hade inte kollat spårvagnarna riktigt så när vi kommer ner till brunnsparken vid 2 så går de inga spårvagnar förens 5. Så då var de bara att hitta en taxi som tog oss hem... hahaha! de va jätte jobbigt. Och sen när vi kom hem så var de så jävla varmt inne så vi gick å la oss i hängmattan i trädgården. Jätte svalt och skönt va de!
I kväll ska vi hem till Kalle och kolla på film, en skräckis. Får se hur de går, höhö!
Ha de bra!
<3

Kårholmen

Gó morron!
Nu sticker vi snart till båten och drar till Kårholmen. Hoppas dom har gjort i ordning bastun så man kan basta och bada där nu... tror nästan inte de så sega som dom är där ute. hehe ;)
Jaja, ha de bra så länge så hörs vi!
<3


Utkast: Hej alla ...

Hej alla glada!
Tänkte försöka mig på det här med bloggning. Ska försöka skriva så ofta jag kan.
Nu är de sommarlov och de är helt UNDERBART! Tänk om de kunde vara så här hela tiden... Imorn åker vi till sommarstället, Kårholmen. Där blir de bara slappa och bada! Måste passa på att bada nu när solen är här och vattnet börjar bli varmt... Härligt! Ha de gött!
Jag & Frida på Kårholmen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0